EFPA Què és efpa Comerç Internacional Contacte  

Tècnic Superior en Gestió Comercial
i Màrqueting


Les vendes són l’objectiu de qualsevol empresa i cada dia és més important que les empreses sàpiguen adaptar-se a un mercat que canvia a diari degut als desenvolupaments econòmics globals, culturals i tecnològics. Quan una empresa està orientada al mercat el seu objectiu és fabricar només aquells productes que responen a una demanda.

Els experts de màrqueting són els autèntics responsables de que els potencials compradors coneguin el producte de les empreses, aprofitant tots els canals disponibles (físics, electrònics) i, a la vegada, aportar informació a les organitzacions, perquè adaptin els seus productes i serveis a les exigències que el mercat demanda i materialitzar-les en vendes fruit de la seva òptima gestió comercial.Amb el títol oficial de Tècnic Superior en Gestió Comercial i Màrqueting de l’Escola de Formació Professional Avançada EFPA podràs obtenir i elaborar la informació referida a mercat, producte, preu, distribució, canals, i comunicació, i gestionar els plans d’actuació corresponents a compres, logística i venda de productes i/o serveis, i supervisar la seva realització d’acord amb les instruccions rebudes i la legislació vigent.

 

Escola de Formació Professional Avançada EFPA - C/ Marquès de Comillas, 81-83. 08202 Sabadell (Espanya) - Tel. (+34) 93 727 48 19 - Fax (+34) 93 727 42 49 - www.efpa.cat - info@efpa.cat